Velkommen til vores lille oase i Tyrkiet, nærmer bestemt Alanya, og lidt tættere på bydelen OBA, se kortet, OBA ligger ca 4 km østlig for Alanya centrum.

Vi flyver fra Hamborg og lander i Antalya (billigst indtil videre) og herfra er der ca 1½ times kørsel i bil.

Det er dog også muligt at lande i Gazipaza, tæt på Alanya og her vil det tage ca 30 min i bil - der er daglige forbindelser fra både Danmark og Tyskland hertil.

Derudover er der utallige andre muligheder fra hele verden.

Vores lejlighed er på ca 110 m2 (med balkoner), fordelt på entre, stue, køkken, 2 soveværelser en med dobbeltseng, en med 2 enkeltsenge, som kan sættes sammen til en dobbeltseng og 2 dejlige store badeværelser. Der er 3 balkoner til lejligheden, en mod nord (swimmingpool området), en mod øst i forbindelse med det ene soveværelse og den sidste mod syd (afskåret fra resten af området og derfor total stilhed) i forbindelse med det andet soveværelse (overdækket).

Der forefindes alt i lejligheden til en super dejlig ferie. I området, er der tennisbane, swimmingpool - udendørs og indendørs (vinter åbent) dejlig have, P-plads, legeplads til de små børn og en fantastisk dejlig atmosfære.

Området bliver passet af Ahmet og Savas, som altid er klar med hjælp til daglige småproblemer. 🙂.

Kalender:

 http://www.homeaway.dk/feriehus/p1161895#calendar

Sommerhus i Danmark:

http://www.ferienhausmarkt.com/advert/11962/

http://www.ostsee-strandurlaub.net